lauantai 6. elokuuta 2011

Viime hetken valmisteluja

Tajusin vähän aikaa sitten, että kuntotarkastus koulu-urheilua varten pitäisikin tehdä jo Suomessa, ei Jenkeissä. No, varasin sitten ajan heti seuraavalle päivälle Mehiläisestä, kun yleinen terveydenhuolto ei sellaisia lappuja suostu täyttelemään. Olihan se vähän hassua - lääkärin piti tunnustella minun pulssini kolmesta eri kohdasta, tarkistaa pupillien yhteneväisyys ja muuta yhtä mielenkiintoista. Lystin hinnaksi (kesto n. 15 minuuttia) kertyi yli 60 euroa. Toivottavasti se on sen arvoista.

Olen ottanut host-äidin avustuksella selvää koulun tarjoamista urheilumahdollisuuksista. Koska koulu on iso, joukkueisiin pääseminen ei ole välttämättä ihan helppoa, varsinkin, kun tulen olemaan junior enkä saa kuulua junior varsity-joukkueisiin (vain freshmaneille ja sophomoreille). Olin miettinyt cross countrya, mutta kävikin ilmi, että harjoitukset olisivat koulun jälkeen parin tunnin ajan joka päivä, ja lisäksi kilpailut aina viikonloppuisin. Harkat alkaisivat jo ensi viikolla, ja ennen koulun alkua ne olisivat joka aamu kuudesta kahdeksaan... Haluaisin kuitenkin ehtiä kokeilla vähän kaikenlaista, kaiken lisäksi ratsastamassakin pitäisi käydä. Tulin sitten siihen tulekseen, että aloitan pomsin, joka on pari kertaa viikossa koulun jälkeen. Se on hyvin saman tapaista kuin cheertanssi, mitä olen jo aiemmin harrastanut. Silloin minulla jää aikaa kokeilla muitakin koulun kerhoja (joita on ehkä 50). Esimerkiksi kuoro kiinnostaisi. Voinhan katsoa sitten talvi- tai kevätkaudella, haluaisinko aloittaa jossain muussa urheilujoukkueessa. Tenniksessä, mikä on kevätlaji, otetaan kuulemma mielellään myös aloittelijoita.

Matkasuunnitelmiini tuli vähän muutoksia - nukunkin ensimmäisen yön New Yorkissa! Ihanaa, että voin näkemään kaupunkia edes vähän, ja pääsen nukkumaan ajoissa. Hotellikin vaikutti kaikin puolin mukavalta. Seuraavana aamuna bussi lähtee sitten yhdeksältä Baltimoreen, josta minut viedään Columbiaan orientaatioon. Host-perhe hakee minut kotiin n. 20:30.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti