lauantai 27. elokuuta 2011

Hikoilua rikkaruohojen parissa

Ei tullutkaan eilisestä laiskottelupäivää! Irroteltiin Morganin kanssa rikkaruohoja yli kaksi tuntia 33 asteen helteessä. Dad oli kai vähän huonolla tuulella tulevan myrskyn vuoksi (tavaroita, pöytiä ja tuloja piti kantaa sisälle yms.) ja pisti meidät huhkimaan oikein urakalla. Ei ehkä mikään vaihtavuoteni huippuhetki, mutta olenpahan yhtä kokemusta rikkaampi. Oli kyllä ihanaa mennä tuon jälkeen suihkuun hikisenä, likaisena ja täynnä ötökän puremia!

Loppupäivä menikin sitten rauhallisemmissa merkeissä. Morgan oli illan kaverinsa pirskeissä, joten katselin telkkaria, luin kirjaa sun muuta. Illalliseksi syötiin ylijääneitä härän ribsejä ja kiinalaista, jonka jälkeen mentiin momin kanssa ihanan lämpöiseen hot tubiin lillumaan ja juttelemaan.

En muuten ymmärrä, miksi täällä nuo härän ribsit ovat niin iso juttu, ja meillä niitä ei syödä ollenkaan. Ainakin dadin tekemänä ovat todella hyviä! Hän sanoi, että iso osa ribseistä tulee Jenkkeihin Pohjoismaista, koska meillä ne heitettäisiin roskiin. Outoa.

Tänään käytiin momin kanssa katsastamassa pari kauppaa, ja sen jälkeen pääsin "arviointi" tunnilleni. Tällä kertaa sain huomattavasti yhteistyöhaluisemman hevosen, ja oli oikein hauskaa! Näyttivät olevan positiivisesti yllättyneitä ratsastuksestani. Mom sanoi yrittäneensä selittää, että olen melko kokenut, mutta opettajat olivat olleet vähän sillä kannalla että "niinhän jokaisen vanhemmat sanovat"...  No, varattiin minulle siis vakiotunti tiistaille, ja ryhmässä pitäisi olla minun ikäisiäni, saman tasoisia tyttöjä, jotka ovat motivoituneita ja joista ainakin osa kilpailee. Opettaja on mies, ja kuulemma todella osaava ja mukava. Odotan innolla! Toivottavasti päästään ostamaan kypärä ennen tuota tuntia, voi olla että huomenna ei onnistu myrskyn vuoksi.

Säätiedotusten mukaan myrskyn pitäisi olla täällä ensi yönä kahden aikaan. Luultavasti se on vain hieman tavallista kovempi myrsky eikä sen kummempaa. Mom sanoi kuitenkin toivovansa, että tuulisi sen verran, että vanhat kuolleet puut meidän tontilta kaatuisivat. Ei tarvitsisi maksaa... : D

Eilen saapui postissa yksi äitini lähettämistä (vähän aikaisista) synttärilahjoista. Halusin jonkinlaisen Paramore-paidan ja lähetin äidille muutamia vaihtöhtoja, jotta tulisi edes vähän yllätyksenä. Täytyy kyllä sanoa, että nyt äidillä oli hyvä maku! Tykkään paidasta oikein paljon, kiitos!
 
En ole oikeasti noin valkoinen, itse asiassa rusketuin eilen pihalla huhkiessa!

3 kommenttia: