sunnuntai 21. elokuuta 2011

Jalkapalloa ja kouluun valmistautumista

Eilen aamulla mentiin katsomaan Morganin jalkapallopeliä/pelejä. Kyseessä oli siis rahankeräyskampanja, jonka tarkoituksena oli kerätä rahaa erilaisiin varusteisiin ja tarvikkeisiin. Mukana olivat kaikki joukkueet, jv ja varsity, tytöt ja pojat. Joukkueet sekoitettiin keskenään pienempiin, noin kymmenen hengen joukkueisiin, ja kaikki pelasivat toisiaan vastaan.



Näytti siltä, että kaikilla oli hauskaa! Ei tosin katsottu kovin kauaa, sillä käytiin välissä tutustumassa talliin. Vaikutti oikein mukavalta paikalta. Talli ei ole mitään luksus-laatua, mutta ihan hyvässä kunnossa. Hevoset näyttivät hyvinvoivilta, mikä on tietysti pääasia. Katsottiin vähän aikaa yhtä ratsastustuntia ja kierreltiin ympäriinsä. Yritettiin myös tavoittaa omistajaa, jotta voitaisiin sopia siitä, voisinko käyttää Morganin korttia. Hän ei kuitenkaan ollut vielä paikalla, joten yritetään varmaan pian uudestaan. Ratsastuskamppeet eivät oikein mahtuneet matkalaukkuuni, mutta on minulla sentään housut ja hanskat. Saan lainata Morganin kenkiä ja chapseja, jotka onneksi sopivat minulle, ja kypärän saan varmaankin lainaan tallilta.

Käytiin myös hankkimassa minulle koulutarvikkeita. Perusvälineet minulla jo olikin, kuten penaali, kyniä, kumeja sun muita, mutta ostettiin lisää paperia ja pari kansiota. Jokaisella opettajalla on kuulemma omat mieltymyksensä kansioiden/vihkojen suhteen, joten täytyy mahdollisesti ostaa vielä jotain koulun alettua.

Iltapäivällä käytiin uimassa naapureiden altaalla (niiden, keiden koirat meillä on hoidossa). Oli ihanan lämmintä, ja oli mukavaa ottaa aurinkoa ja välillä pulahtaa altaaseen! Jos täälläkin on näin lämmintä, niin voin vain kuvitella millaista olisi asua esim. Arizonassa tai Texasissa...

Illalla oli minun vuoroni tehdä illallista. Tein kreikkalaista kasvisvuokaa, josta tuli vähän erilaista kuin kotona, mutta ihan hyvää kuitenkin. Sanoivat ainakin tykkäävänsä, tiedä sitten...! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti