maanantai 28. marraskuuta 2011

Thanksgiving

Heissan!
Taas viikko vierähtänyt viimeisestä postauksesta. Oli kyllä mukava lomailla vähäsen, maanantai ja tiistai oli lyhyitä päiviä ja loput olikin sitten vapaata. Tiistain harkat olivat tuskaa : meillä oli workout päivä (tarkoittaa siis rankempaa harjoitusta, yleensä kolmesti viikossa), juostiin 800m viestejä ja satoi vettä kaatamalla koko parituntisten harjoitusten ajan. Lisäksi Morgan onnistui vahingossa lyömään polvensa pohkeeseeni antaessaan minulle kapulaa, ja sain mukavan nyrkin kokoisen mustelman ja kipeän pohkeen seuraavaksi viikoksi. Tällä hetkellä mustelma on kauniin vihertävän kukertava. No, kerrankin lopputulos vastaa kivun määrää, sattui meinaan aika paljon eikä siinä muu auttanut kuin jatkaa juoksemista... Harkkojen jälkeen oli kuitenkin ihanaa tulla kotiin, vaihtaa kuivat vaatteet ja syödä! On se loppujen lopuksi sen arvoista.

Itse Thanksgiving päivä oli mukavaa lököttelyä. Ruoka oli hyvää - valitettavasti en älynnyt ottaa kuvia, koska kuvasin videota... Joka tapauksessa pöydässä oli kalkkunaa, ruskeaa kastiketta, perunamuusia, karpalohilloa, vihreäpapulaatikkoa, ja täytettä. Täytteellä tarkoitan siis "stuffingia", sitä täytettä, joka yleensä elokuvissa tungetaan kalkkunan sisään, mutta sen voi tehdä ulkopuolellakin kuten me tehtiin. Täytteen ainekset vaihtelee, mutta meillä siinä oli pääasiassa leivänpaloja, sipulia, munaa, voita ja mausteita. Tykkäsin kaikesta, mikä oli ihan hyvä, sillä syötiin noita monta päivää Thanksgivingin jälkeenkin. Illalla katsottiin koko perheen voimin White Christmas!

Leivottiin yhtenä päivänä keksejä varmaan yhteensä muutama sata - pääasiassa parin viikon päästä olevia juhlia varten (jonkun momin kaverin juhlat on meidän talossa). Tehtiin pekaanipähkinäkeksejä, sokerikeksejä, kauralastuja, suklaa-marenki-blondies patukoita ja pähkinäsuklaa fudgea. Perjantaina mentiin Morganin ja momin kanssa zoo lights tapahtumaan D.C:hen, oli oikein mukava ilta! Varsinkin kun lämpöä oli lähemmäs 20 astetta. Lisäksi sisäänpääsy oli ilmainen, parkkeeraaminen tosin maksoi sitäkin enemmän, ja jumitettiin ruuhkassa varmaan tunti ennen sisälle pääsyä. Kauheasti eläimiä ei näkynyt matelijoita ja nukkuvia apinoita lukuunottamatta, mutta valothan ne olivat pääasia.




Käytiin myös shoppailemassa. Ostin joitakin pieniä joululahjoja sekä urheiluvarusteita.


Urheilupaita $16, juoksuhousut $19

Aiemmin ostamani piikkarit $60


Lauantai-iltana mentiin vierailulle Valkoiseen taloon. Host vanhempien ystävä työskentelee siellä, joten päästiin tällä kertaa Länsisiipeen aivan yksityiselle kierrokselle meidän perheen ja tuon ystävän perheen kanssa (heillä on Morganin ikäinen tyttö). Oli todella mielenkiintoista päästä näkemään paikkoja, jonne ei yleensä vierailijat pääse - etenkin kun monet niistä huoneista oli huoneita, joita Obama käyttää päivittäin! Kierroksen jälkeen mentiin syömään kivaan (mutta meluiseen) kreikkalaiseen tapasravintolaan. Tilattiin kaikkea pientä purtavaa jättavaksi, oli hyvää!



Sisällä ei saanut ottaa kuvia, mutta tässä pari ulkopuolelta

Viikonloppuna aloitettiin myös jouluvalmistelut. Laitettiin ulos valoja, kransseja yms, ja koottiin joulukuusi. Koristellaan se varmaan piakkoin, kun otettiin jo koristeetkin esille ja ne makaa tällä hetkellä olohuoneen pöydällä... Laitan myöhemmin kuvia ulkoa, ja tietysti kuusesta, kun se on koristeltu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti