keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Real athletes run, others just play games

Hei!

Päivittelen nyt tässä nopeasti vähän viime viikon kuulumisia. Ei ole oikein ollut aikaa kirjoittaa, ja nytkin Morgan varmaan haluaisi tulla koneelle tekemään jotain... Valitettavasti en ole ottanut ollenkaan kuvia eikä muutenkaan ole tapahtunut mitään kovin erikoista.

Viime perjantaina saatiin ensimmäisen neljänneksen todistukset, kaikista aineista A! Tänä perjantaina kaikki honor rollin saaneet (ei yhtään hylättyjä kursseja) saavat ilmaista jäätelöä. On tämä koulusysteemi täällä kyllä vähän erilainen, kun kaikesta mahdollisesta palkitaan. On kuukauden oppilaat, opettajat jakavat gator greenejä, plus kaikki honor rollit joita on kolmea eri tasoa... En kommentoi kumpi systeemi on parempi, mutta varmasti jotkut, etenkin nuoremmat oppilaat saavat motivaatiota kaikista "palkinnoista" mitä täällä annetaan.

Perjantaina olin myös uudestaan kirkossa, tällä kertaa nuorten illassa. Oli todella hauskaa! Laulettiin, juteltiin, esitettiin pieni näytelmä (tai siis jotkut esittivät) yms. Ohjelma oli paljon suunnitelmallisempi kuin nuorten illoissa missä olen Suomessa ollut, ei siis niinkään vapaata hengailua. Mutta hauskaa joka tapauksessa. Suurin osa asioista oli vain espanjaksi, mutta Ronnie toimi oikein hyvänä tulkkina

Viikonloppu oli tylsä. En edes muista mitä tein, kävin kai lenkillä ja tein läksyjä, psykan projektia yms. Skypetin myös äidin ja isovanhempien kanssa. Tuleva viikonloppu on toivottavasti vähän mielenkiintoisempi, ainakin lauantaina meillä on pippalot kaikille näytelmässä avustaneille. Little women on nyt siis valmis, ja sitä esitetään tällä viikolla torstaista lauantaihin. Itse en mennyt mukaan itse "crew":iin, sillä track alkoi virallisesti eilen, eikä valmentaja varmaan olisi ilahtunut jos olisin ensimmäisen viikon poissa harjoituksista. Esim. Annie ja Melanie ovat osa "crew":ia, ja ovat tällä viikolla joka päivä auttamassa klo 15-22. Huh huh.

Eli kuten jo mainitsin, track alkoi vihdoin. Tykkään kovasti! Olen tutustunut jo moniin uusiin ihmisiin, ja harjoituksissa on hauskaa. Helppoa se ei ole, ja valmentaja osaa olla halutessaan tiukka, mutta se on mielestäni vain hyvä asia. Tänäänkin satoi kaatamalla vettä, mutta pidettiin normaalit kahden tunnin harkat ulkona, ja loppujen lopuksi oli oikein kivaa. Ainakin kunto kohenee.

Päivittelen lisää viikonloppuna, tässä vielä viime viikon biisi. En vain saa tarpeekseni Taylor Swiftistä. En ymmärrä missä vaiheessa aloin tykkäämään kantri-musiikista. Vaihtovuosi voi aiheuttaa erikoisia sivuoireita...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti