sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Halloween ja unettomat yöt

Heips!
Tässäpä ensin lupailemiani kuvia viime lauantain ostoksista. Lumesta en valitettavasti saanut kuvaa, sillä unohdin koko jutun ja kun seuraavan kerran muistin, se oli jo sulanut.

Neule $30, farkut $15

Tykkään kovasti tuosta neuleesta, se on 100% villaa eli todella lämmin. Liäksi en edes maksanut sitä itse. Ei kai sitä kehtaa kieltäytyä kun kerran tarjotaan...

Sunnuntain Halloween pippalot olivat oikein mukavat! Olin punahilkka - lainasin Morganin asua. Mitään ohjelmaa ei ollut, mutta oli mukava ihan vaan jutella ja nähdä muita vaihtareita taas pitkästä aikaa. Aluksi oli vähän tylsää, mutta kun saatiin vähän parempaa musiikkia niin johan alkoi tunnelma nousta. Ruokaa oli paljon ja se oli hyvää, joten tuli syötyä ihan liikaa taas vaihteeksi... Itse leivoin suklaakakun, joka onnistui ihan hyvin.





Halloween oli hauska! Kaiversin elämäni ensimmäisen kurpitsan, joka onnistui hyvin, vaikka itse sanonkin. Illalla olin virallinen karkinjakaja, ja lapsia kävi ainakin kolmisenkymmentä.



Tämä viikko koulussa oli taas melko kiireinen, mutta ihan mukava. Kävin harkoissa maanantain ja tiistain, mutta polvi alkoi kipeytyä siihen malliin, että keskiviikon ja torstain pidin vapaata. Keskiviikkona kuoroharjoitusten jälkeen jäin koululle koko illaksi avustamaan marching band -kilpailussa. Oltiin Christinan kanssa jonkinlaisia juoksutyttöjä, ja autettiin vähän kaikessa missä apua tarvittiin. Saatiin jopa radiopuhelin ja hienot T-paidat, joten olo oli hyvin virallinen! :) Oli ihan kivaa, mutta illalla oli todella kylmä! Kun pääsin kotiin puoli kymmenen aikaan minun täytyi tehdä vielä läksyt, ja lopulta menin nukkamaan puoli 12 maissa... Onneksi perjantaina ei ollut koulua ja sain vihdoin nukuttua viikon univelkoja pois. En nimittäin nukkunut maanantain ja tiistain välisenä yönä kuin 4 tuntia ja seuraavana vajaat 7. Torstaina meillä oli pitkästä aikaa tapaaminen näytelmää koskien. Lajiteltiin ja nimettiin pukuja ja muuta mukavaa.

Perjantaina Annie, Melanie, Tracey, Ronnie, Thannia ja Daniela tulivat yöksi. Oli huippua! Katsottiin Mamma Mia ja laulettiin mukana, lilluttiin hot tubissa keskellä yötä ja pidettiin muuten vaan hauskaa. Lopulta mentiin nukkumaan viiden maissa, ja aamulla piti herätä kahdeksalta, koska Danielan täytyi lähteä aikaisin töihin... No, onneksi tänä yönä tuli taas nukuttua ja sain vielä ylimääräisen tunnin kellojen siirron takia.

Viikon biisi ei paljon esittelyjä kaipaa. Eilen kirjoitettiin uniikki versio espanjaksi - minä en kyllä juurikaan osallistunut kun en espanjaa osaa muutamaa sanaa enempää. Olin ylpeä kun opin pysymään sanoissa mukana englanniksi, mutta vielä espanjaksi... Taidan antaa suosiolla periksi ja tyytyä ihan vaan kuuntelemaan paremmin osaavia.




Tässä vielä kuva aikaisemmin ostamastani farkkumekosta, näkee vähän paremmin millainen se oikeasti on päällä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti