torstai 22. joulukuuta 2011

Just Dance!

Heissan!

Pääsin kuin pääsinkin päivittämään ennen Floridaan lähtöä! Pitäisi kyllä olla tekemässä jotain muuta tälläkin hetkellä, mutta ei se mitään. Viime viikolla oli tosiaan se tanssiesitys, meni oikein mukavasti! Pieniä mokia siellä täällä, mutten usko, että kukaan kiinnitti sen suurempaa huomiota. Esiintymässä oli siis yhteensä viisi ryhmää: Dance 1 (kaksi luokallista), dance 2, dance 3 ja dance company. Jokainen luokka esitti jonkinlaisen lämmittelykoreografian, oman koreografian, ja viimeisenä tanssittiin kaikki yhdessä. Lopussa saatiin kukat, ja minä ja muut kuukauden oppilaiksi valitut saimme kivan ovikoristeen. Laitan toivottavasti siitäkin kuvan, kunhan vain ehtisin...


Perjantaina oli Coffee House, ja täytyy kyllä sanoa, että meidän koulussa riittää lahjakasta porukkaa! Suurin osa lauloi, mutta mukana oli myös muutamia tanssijoita, runonlukijoita, pianonsoittajia, ja taikuri (joka oli aivan mahtava). Ruokala oli koristelty hienosta New Yorkin henkeen. Kattoon ripustetut jouluvalot tosin tipahtivat yhdessä vaiheessa alas, mutta mitäs sitä pienistä.



Lauantaina lopulta kukaan ei päässytkään tulemaan, mikä oli toisaalta ihan mukavaa, sillä sain vihdoinkin nukkua. Olin viime viikon jotenkin aivan kauhean väsynyt, ja nukahtelin kesken koulupäivänkin. Sunnuntaina menin jouluostoksille, oli ihanaa saada shoppailla yksin ja rauhassa! Ostin koko host-perheelle jouluaiheisen tietopelin, dadille "viinin rakastajan kalenterin" (hauskoja faktoja, lainauksia ja kaikenlaista viiniin liittyvää vuoden jokaiselle päivälle), Morganille Victoria's Secretistä lahjapakkauksen joka sisälsi suihkugeelin, hajuveden ja kosteusvoiteen, sekä momille Body shopista lahjapakkauksen, jossa oli myös kosteusvoide, suihkugeeli, saippua ja kuorintavoide. Söin myös elämäni parasta jogurttijäätelöä. En edelleenkään tajua miksei sitä myydä Suomessa.

Eilen oli juoksukilpailut. Juoksin taas 4x800m viestin sekä 1600m. Meni kaikinpuolin mukavasti - viesti ei tuntunut ihan niin kauhealta kuin viimeksi eikä kurkkuunkaan koskenut yhtä paljon, ja mailissa paransin aikaani 11 sekunnilla! Viimeksi juoksin 7.11 ja otin nyt tavoitteeksi päästä alle 7 minuutin, ja lopulta juoksin 6.56. Kyllähän se motivoi kun huomaa kehitystä näinkin lyhyessä ajassa, etenkin kun ohitin muutaman joukkuetoverin jotka olivat viimeksi minua nopeampia. Ollaan me kyllä kovasti treenattukin.

Tänään avattiin sitten lahjoja, kun ei viitsitä raahata kaikkia Floridaan. Sain host perheeltä kynsilakan, hiuspantoja, kuulokkeet, sukkia, T-paidan, neuletakin, pesusienen, lyijykyniä (piirtämiseen), korviksia, sekä Morganilta hauskoja alushousuja. Joltain tädiltä sain konvehteja ja kivan lompakon, ja dadin perheeltä $25. Suomesta päin sain korvikset, Nomination-palan (Yhdysvaltojen lippu!), pyjaman, sukkia, T-paidan, neuleen, pokkareita, alusvaatekerraston... En nyt varmaan muista kaikkia, mutta lisäilen sitten jälkeenpäin. Kiitos kovasti sinne Suomeen, ihania lahjoja olivat kaikki! Äiti oli neulonut villasukat minulle ja koko perheelle, kaikki tykkäsivät niistä kovasti. Ihmettelivat, että voivatko oikeasti olla käsintehtyjä. Täällä ei kai neulominen ole kovinkaan yleistä.

Huomenna lähdetään ajelemaan Floridaa kohti puolenpäivän aikaan (kyllä, meillä on vielä huomenna koulua ja surullisen lyhyt viikon joululoma... Mutta päästään aikaisemmin pois kesällä). En tiedä, milloin seuraavan kerran pystyn kirjoittamaan, mutta viimeistään ensi viikon viikonloppuna. En kerro tarkemmin mitä meillä on suunnitelmissa, niin jää teillekin jotain odotettavaa! Hyvää joulua kaikille, toivottavasti saatte lunta jouluksi!

Viikon biisinä vielä kerran (no en kyllä lupaa että olisi viimeinen kerta) Taylor Swiftiä... Pitäähän tämä nyt laittaa, kun olen kuunnellut tätä varmaan kaikista eniten koko levyltä ja on yksi ehdottomista lempibiiseistäni.



"She looks at life like it's
A party and she's on the list
She looks at me like I'm a trend
And she's so over it
I think her ever present
Frown is a little troubling
And she thinks I'm psycho
'cause I like to rhyme her name with things
But sophistication isn't
What you wear or who you know
Or pushing people down
To get to where you wanna go
They wouldn't teach you that
In prep school so it's up to me
But no amount of vintage dresses gives you dignity

She's not a saint
And she's not what you think
She's an actress, whoa
But she's better known
For the things that she does
On the mattress, whoa
Soon she's gonna find
Stealing other people's toys
On the playground won't
Make you many friends
She should keep in mind
She should keep in mind
There's is nothing I do better than revenge


I'm just another thing for you
To roll your eyes at, honey
You might have him but haven't you heard
I'm just another thing for you
To roll your eyes at, honey
You might have him but I always get the last word"






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti