tiistai 13. joulukuuta 2011

Loppukiri joulua kohti

Heips!

Nopea päivitys viime viikon tapahtumista, kun on kerrankin vähän aikaa. Olipa taas hullu viikko, mutta toisaalta on mukavaa pitää itseni kiireisenä. Keskiviikkona olin koko illan koululla kenraaliharjoituksissa, ja perjantaina olikin itse konsertti. Laulettiin neljä laulua - yksi kolmen joululaulun potpuri, ranskankielinen "Dirait-on", "The cloths of heaven" ja nigerialainen "Betelehemu". Tarkoitus oli laulaa myös "Ave Maria", mutta valitettavasti ei saatu sitä esityskuntoon ajoissa... Todella kaunis kappale ja kuulosti mahtavalta viimeiselle sivulle asti, joten toivon, että pääsemme esittemään sen keväällä. No joka tapauksessa, konsertti meni mukavasti ja oli hauskaa! Ilta huipentui orkesterin esittämään Finlandia-hymniin, mikäs sen parempaa. Oli yksi parhaista versioista joita ikinä olen kuullut.

Torstaina jäin kotiin ensimmäistä kertaa koko vuonna. Olin yksinkertaisesti niin väsynyt, ja oli niin paljon tekemättömiä hommia. Sain onneksi paljon aikaiseksi - luin psykan kokeisiin, tein psykan muistiinpanoja, paketoin Suomeen lähtevät joululahjat, kirjoitin joulukortteja... Illalla meillä olikin sitten juhlat momin työkaverille (sain selville että ne olivat läksiäiset), ja vieraita oli 70! Oli mukavaa, autoin lautasten sun muiden kanssa, mutta minulle jäi myös paljon aikaa nauttia dadin mahtavista ruoista ja jutella vieraiden kanssa.

Lauantaina meillä oli ensimmäistä kertaa harkat Wincopin traililla, mikä koostuu siis mukavista juoksupoluista n. 15 minuutin ajomatkan päässä. Tykkäsin kovasti! Oli hyvä ilma, todella kaunista, ja ihana hengittää raikasta luontoilmaa ja juosta juuri sopivan pehmeällä polulla. On myös mukava huomata, kuinka kunto oikeasti kehittyy - juostiin 50 minuuttia eikä tuntunut yhtään pahalta. Pari kuukutta sitten ei olisi tullut kuuloonkaan...

Lauantai-iltana meillä oli AFS:n joulupippalot. Onneksi talo oli suuri, sillä vieraita oli 120! (kaikilla oli myös host-sisarukset ja -vanhemmat mukana). Syötiin jälleen kerran hyvää ruokaa, katsottiin leffaa ja ihan vaan juteltiin. Vaihdettiin myös lahjoja arpomalla, itselleni sattui tulemaan nahkakantinen vihko. Omassa paketissani oli kaakaota ja pehmosukat. (:

Sunnuntaina koomasin kotona enkä tehnyt juurikaan mitään. Olin varmaan puoliksi unessa kun en edes muista mitä tapahtui. Ai niin, skypetin aamulla äidin ja isovanhempien kanssa. Tällä menolla tulen kyllä tarvitsemaan tuollaisen sunnuntain joka ikinen viikko.

Tämän viikon ohjelma
Keskiviikko : Koulun jälkeen tanssiesityksen kenraaliharjoitus, illemmalla konsertin osa 2 (Ei esiinnytä, mutta meidän pitää mennä silti kuuntelemaan. Konsertteja on aina kaksi koska meillä on niin paljon ryhmiä esiintymässä ettei kaikki mahdu samaan iltaan)
Torstai: Harkat, illalla tanssiesitys
Perjantai: Coffee house koululla illalla (eräänlainen talent show; en siis esiinny, menen vain katsomaan)
Lauantai: Harkat, toivottavasti joulushoppailua (ei ole vieläkään lahjoja host-perheelle eikä mitään hajua mitä aion ostaa), illalla kavereita tulee yöksi

Olen päässyt pikkuhiljaa yli Taylor Swiftistä, sillä löysin Avrilin uusimman levyn joka on mahtava!


"I know
You never meant to make me feel this way
This can't be happening
Now I see , now I see

Everybody hurts some days
It's okay to be afraid
Everybody hurts
Everybody screams
Everybody feels this way
And it's okay, it's okay

So many questions so much on my mind
So many answers I can't find
I wish I could turn back the time
I wonder why"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti