torstai 27. lokakuuta 2011

White house and shopping

Heissan! Ompahan ollut taas kaikenlaista puuhaa. Tänään tulin bussilla kotiin suoraan koulusta ensimmäistä kertaa pariin viikkoon, ja ajattelin käyttää ylimääräisen ajan hyödyksi ja kirjoittaa blogia. Oikeasti minulla olisi ollut tietenkin harkat, mutta päätin ottaa omaa vapaata tällä kertaa ja treenata ihan kotosalla... Ulkona sataa, minulla on tänään vielä ratsastuskin ja luultavasti olisin joutunut odottamaan kyytiä koululla melko pitkään, sillä Morganilla on lääkäri samaan aikaan ja mom ei ole kotona, joten meillä on vain yksi auto käytössä.

Torstaina menin siis Ronnien luokse suoraan koulusta leikkauttamaan hiukseni. Raitojen piti olla tummempia kuin oma värini, mutta jostain syystä lopputulos on silti vaaleampi kuin alkuperäinen! Eipä tuo kyllä haittaa, tykkään kovasti tästä väristä. Sain myös kuivat latvat leikkautettua pois. Kaiken lisäksi koko homma maksoi puolet vähemmän kuin "oikeassa" kampaamossa, vaikka lopputulos oli ihan yhtä hyvä. Puitteet eivät ehkä ole ihan yhtä hienot, mm. pesuallas puuttuu, joten hiukset pestiin tavallisessa lavuaarissa - ja voin kertoa, että ainakin minun niskalleni tuo eteenpäin nojaaminen oli huomattavasti miellyttävämpää kuin taaksepäin nojaaminen "oikeassa" kampaamossa. Illalla Melanie, Arthur, Tracey ja Annie tulivat myös, ja syötiin hyvää ruokaa kuten yleensä (jonkinlaisia täytettyjä kääröjä joilla oli joku hieno espanjankielinen nimi jota en muista), pidettiin hauskaa ja katsottiin "Remember me". Jouduin tosin lähtemään kesken elokuvan, mikä oli ehkä ihan hyvä juttu, sillä olen nähnyt tuon ennenkin ja ainakin viime kerralla itkin lopussa...

Perjantaina mentiin Valkoiseen taloon. Sain kyydin eräältä AFS vapaaehtoiselta, jolla on kaksi tyttöä meidän koulussa, ja kuljin heidän kanssaan oikeastaan koko ajan. Jouduttiin jättämään auto melko kauas ja menemään kolmella metrolla keskustaan, mistä käveltiin (tai oikeastaan juostiin koska meinattiin myöhastyä) Valkoiselle talolle. Itse kierros ei ollut opastettu, joten saatiin kulkea omaa tahtia. Olihan se hieno, ei voi muuta sanoa. Ja reissu oli vielä ilmainenkin, joten mikäs siinä. Tyttöjen äiti vaan oli ylenpalttisen kiinnostunut kaikesta mahdollisesta, joten jouduttiin odottamaan häntä melko pitkään, ja oltiin lopulta porukan viimeiset ulos talosta... Kierroksen jälkeen käveltiin vähän keskustassa ja mentiin syömään lounasta kivaan ravintolaan. Tutustuin tyttöihin melko hyvin, aina on mukavaa saada uusia kavereita!

Valitettavasti sisällä ei saanut ottaa kuvia, mutta tässä pari ulkopuolelta.

\



Perjantai-iltana mentiin Melanien, Arthurin, Ronnien ja hänen siskojensa kanssa elokuviin. Tarkoituksena oli mennä katsomaan Paranormal activity 3, mutta koska ainoastaan minulla ja Danielalla oli tarpeeksi ikää (17) eikä meillä ollut vanhempia mukana, jouduttiin ostamaan liput toiseen leffaan. Yleensä tuo ei ole mikään ongelma, sillä tavallisesti liput tarkistetaan vain mennessä sisään teatteriin, ei mennessä saliin (eli käytännössä voit ostaa lipun mihin tahansa leffaan ja mennä katsomaan jotain toista, tai vaikka monta peräkkäin). Sisään mennessämme huomattiin kuitenkin, että salin edessä oli lipuntarkastaja, luultavasti koska kyseessä oli R-rated elokuva ja ensi-ilta. No, satuttiin sitten törmäämään Traceyyn, joka oli tullut kavereidensa kanssa katsomaan samaa elokuvaa. Lopulta Tracey meni kavereineen sisälle, tuli ulos kuuden lipun kanssa ja sanoi lipuntarkastajalle menevänsä ostamaan juotavaa, me mentiin sisälle lippujen kanssa ja Tracey tuli perässä. Mission possible! Valitettavasti päästiin sisälle sen verran myöhään ettei vierekkäisiä paikkoja ollut tarpeeksi, joten osa meistä istui Traceyn porukan kanssa ja me loput istuttiin lattialla. Huomasin, että lattialla istuminen oli oikeastaan melko hyvä vaihtoehto, sillä siten pystyttiin istumaan lähes toistemme sylissä pelottavien kohtauksien aikana... Leffa oli yllättävän hyvä, suosittelen!

Lauantain kohdalla on aivoissani tyhjä aukko. Tästä voisin päätellä, etten tehnyt mitään kovin ihmeellistä.

Sunnuntaina vietettiin perheen kanssa päivä Georgetownissa (D.C:ssä) shoppaillen. Pääasiassa koluttiin alueen vintage-kauppoja ja kirppareita, mutta käytiin myös tavallisissa ketjuliikkeissä. Oli oikein mukava päivä ja aurinko paistoi, tein joitakin hyviä löytöjä! Etenkin tuo farkkumekko on aivan ihana. Tosin se näyttää päällä huomattavasti paremmalta kuin tuossa kuvassa. Ennen kotiin lähtöä syötiin erittäin hyvässä meksikolaisessa ravintolassa, nam! Annos oli sen verran suuri, että sain siitä lounaan seuraavaksi päiväksi kouluun...

Farkkumekko kirpparilta, $15

Paita GAP, $24, huivi H&M, $12

Tällä viikolla jokapäiväisten harkkojen lisäksi meillä oli maanantaina "kenraaliharjoitus" konserttia varten, ja eilen itse konsertti. Vaikka itse sanonkin, konsertti oli aivan mahtava. Halloween tunnelmissa mentiin ja kuorot ja orkesterin soittivat ja lauloivat kappaleita elokuvista, kuten Harry Potterista, Jurassic Parkista, Liisa Ihmemaasta yms. Kuten taisinkin aikaisemmin mainita, meidän kuoro lauloi medleyn Shrek - the musicalista. Dad otti videon meidän esityksestä, joten odotan innolla miltä se kuullosti katsomosta käsin! Lähetän varmaan sen myös Suomeen kotijoukoille katsottavaksi. Täytyy kyllä sanoa, että täällä nämä musiikkiesitykset ovat hieman eri tasoa mihin olen Suomessa tottunut... Mutta onhan meidän koulukin aika lailla isompi.

Kohta loppuu ensimmäinen neljännes kouluvuodesta joten kokeita on suunnilleen päivittäin! Olen ollut muutenkin alku viikon stressaantuneempi kuin koskaan, en niinkään koulun takia (olen saanut pelkkiä Ata ilman kummoisempaa panostusta), mutta kaikenlaista ihmissuhdedraamaa on riittänyt. Nyt kaikki on kuitenkin taas parhain päin ja väsyttää ihan suunnattomasti, enkun tunnilla katsottiin elokuvaa enkä yksinkertaisesti pysynyt hereillä... Onneksi opettaja ei näyttänyt välittävän, olinpahan ainakin hiljaa. Lauantaina mennään Kings Dominioniin (huvipuisto) ja sunnuntaina on AFS halloween juhlat, ja näillä näkymin kavereita tulee huomenna yöksi, joten tekemistä näyttää riittävän edelleen. :) Pahoittelen, ettei tällä kertaa ole enempää kuvia, pitäisi muistaa ottaa niitä ahkerammin... Christina lupasi tulla ottamaan kuvia ratsastustunnistani kunhan on vähän parempi ilma, ehkäpä ensi viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti