sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Les Miserables

Keskiviikkona mentiin siis koulun kanssa katsomaan Les Miserables-musikaali ja käytiin myös American history -museossa. Mukana oli sanoisinko noin 60 oppilasta kuorosta ja näytelmäkurssilta. Lähdettiin heti aamusta bussilla kohti Washington D.C:tä, ajettiin suoraan museolle ja vietettiin siellä pari tuntia. Museo oli valtava ja todella hieno, vielä jäi paaaljon nähtävää! Museon kohokohta on tietenkin Star spangled banner-lippu, josta ei valitettavasti saanut ottaa kuvia. Lippu oli paljon suurempi kuin olin kuvitellut! Näyttelyitä oli koskien mm. presidenttien vaimojen mekkoja, vanhoja autoja, junia ja laivoja, vanhoja soittimia, tiedettä ja sen kehitystä, yleistä Amerikan historiaa ja valuuttaa. Kuvassa oleva mekko kuului Michelle Obamalle.










Syötiin lounasta museossa ja jatkettiin matkaa Kennedy centeriin musikaalia katsomaan. Itse rakennus oli todella suuri ja upea. Musikaali sen sijaan oli pitkä ja hieman tylsä, koska en ymmärtänyt paljoakaan. Olin nukknut vähän huonosti edellisenä yönä, joten nukahdin melko pian ja nukuin väliaikaan asti... Lavasteet olivat kuitenkin todella hienot, ja näyttelijät olivat erittäin hyviä. Musikaalin jälkeen lähdettiin takaisin koulua kohti ja perillä oltiin seitsämän aikaan illalla.


Viime viikolla saatiin koulussa ensimmäisen neljänneksen todistukset, ja sain kaikista kursseista arvosanaksi A! Minulla oli myös psykologian ja statistiikan kokeet, jotka tuntuivat menevän melko hyvin.

Perjantaina menin Morganin ja hänen kavereidensa kanssa "Field of screams":iin, mikä on eräänlainen halloween tapahtuma, joka pyörii viikonloppuisin koko lokakuun ajan. Ideana on siis kulkea pimeällä läpi metsän, jossa on kaikenlaisia kauheita olioita jotka yrittävät säikytellä, sekä rakennuksia joiden läpi pitää mennä. Oli hieno kokemus, reitti oli todella hyvin suunniteltu ja oikeasti pelottava. Paikalla oli satoja nuoria, ja siellä myytiin kaikenlaista syötävää, ja pystyi myös istumaan nuotion ääressä ja paistamaan vaahtokarkkeja yms. Huono puoli oli se, että jouduttiin odottamaan yli kaksi tuntia ennen kuin päästiin sisään (reitille mennään noin kymmenen hengen ryhmittäin), ja ainakin tunti reitin jälkeen kyytiä Morganin kaverin isältä. Aika kävi siis hieman pitkäksi ja oli todella kylmä vain seisoskella paikoillaan niin kauan. Lähdettiin tuonne seitsemän aikaan ja lopulta oltiin kotona rättiväsyneinä ja jäässä puoli yhdeltä illalla.

Lauantaina Annie, Melanie ja Ronnie tulivat meille viettämään iltaa. Oli hauskaa, kuten aina! Syötiin hyvin, laulettiin karaokea, lilluttiin hot tubissa, otettiin tyhmiä valokuvia ja juteltiin ja laulettiin nuotion ympärillä. Puhuttiin myös kaikki omilla äidinkielillämme ja teeskenneltiin ymmärtävämme toisiamme, mikä oli melko hupaisaa.


Morgan, Melanie, Ronnie ja minä (tiedän, olen edustava, mutta parempaa ei nyt ole tarjolla)

Olen ilmoittautunut syksyn näytelmän tukijoukkoihin suunnittelemaan pukuja, meikkejä ja hiuksia, ja ensimmäiset tapaamiset ovat ensi viikolla. Myös syyskonsertti alkaa lähestyä, ja ollaan harjoiteltu tarmokkaasti kuoron kanssa kappaleita Shrek-musikaalista. Odotan innolla myös halloweeniä, tänään käytiin hakemassa ensimmäiset kurpitsat!


Minä ja koulun maskotti, alligaattori

Tänä aamuna jouduttiin kuulemaan myös suru-uutinen: eräs koulumme freshman, 14-vuotias poika, oli hirttänyt itsensä. Itse en kyseistä poikaa tuntenut, mutta tiesin kuitenkin kuka on kyseessä. Vaikea ymmärtää miksi noin nuori haluaa tehdä itsemurhan, varsinkin kun tuo poika oli aina iloinen ja hymyilevä, ja hänellä oli paljon ystäviä. Saa nähdä mitä tapahtuu huomenna koulussa asian suhteen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti