tiistai 13. syyskuuta 2011

Post arrival orientation

Lauantain orientaatio oli huippu hauska!  Tässä lyhyt kooste päivastä.

Aamulla esiteltiin kaikki itsemme ja jakauduttiin pieniin, 4-5 hengen ryhmiin. Jokaisella ryhmällä oli joku vapaaehtoinen vetämässä keskustelua. Meille jättiin myös vihkoset koskien orientaatiota, mutta ainakaan meidän ryhmä ei seurannut sitä kovinkaan tarkasti, kuhan vaan juteltiin kaikesta mitä mieleen tuli. Pääaiheena aamulla oli kuitenkin perhe. Tutustuin paremmin moniin vaihtareihin, ja oli ihanaa jakaa kokemusksia muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.

Lounaaksi oli pizzaa ja cesar-salaattia, nam! Lounaan jälkeen pelattiin erilaisia pelejä ja kilpailuja ihan koulutetun ohjaajan johdolla (tämän saman ohjaajan olisi pitänyt vetää low ropes course mutta sepä ei sisätiloissa onnistunut). Oma joukkueeni ei ollut erityisen taitava, yritettiin mm. selvittää itseämme solmusta melkein 20 minuuttia, tuloksetta... Oli kuitenkin hauskaa!

Lounaan jälkeen palattiin pieniin ryhmiin ja jatkettiin keskustelua, nyt enemmän koulua koskien. Illalla monien host perheet tulivat mukaan, syötiin lisää ja hengailtiin vapaasti, pelattiin mm. koripalloa ja muuta mukavaa. Saatiin myös lisää tietoa AFS:n retkistä. Tulossa on siis retki Valkoiseen taloon marraskuussa, huvipuistoon halloweenina, New Yorkiin joulukuussa ja laskettelemaan viikonlopuksi helmikuussa. Itse en taida lähteä laskettelemaan, mutta muuten osallistun kaikkiin.


Olen kuvassa toinen vasemmalta toisiksi ylimmässä rivissä, oikealla puolellani host-sisko Morgan

Lauantaina minua odotti myös mukava yllätys - dad oli vihdoin saanut korjattua minulle Morganin entisen kännykän! Täytyy kyllä sanoa, että elämä kännykän kanssa on huomattavasti helpompaa kuin ilman. Lisäksi tuo kännykkä on hienompi kuin omani...



Sunnuntaina käytiin kavereiden kanssa shoppailemassa ja syömässä Cheeburger Cheeburgerissa (taas yksi uusi pikaruokala käyty! Oli muuten hyvää kanasalaattia.) Ostin mustan neuletakin, laitan kuvan myöhemmin jos vain muistan.

Spirit week on sujunut mukavasti. Oli ihanaa mennä yöpuvussa kouluun maanantaina! Olen ollut ahkerana koristelemassa junioreiden käytävää (tai no, ainakin henkisenä tukena, vaikka olen jotain saanut aikaiseksikin) ja pitänyt itseni melko kiireisenä. Tänään kävin myös lauleskelemassa kölauluissa. Sanotaanko näin, että olisi voinut mennä paremminkin, mutta tuntuu, etten ainakaan täydellisesti nolannut itseäni. Olen ylpeä, että ylipäänsä uskalsin mennä!

Lauantaina ennen homecoming-tanssia menen meidän "homecoming porukan" kanssa kaverin luokse syömään illallista nyyttäriperiaatteella, kuullostaa kivalta! En tunne läheskään kaikkia kutsuttuja, joten kivaa tutustua uusiin tyyppeihin. Synttärini ovat perjantaina, mutta vietän niitä sunnuntaina. Olen kutsunut muutaman kaverin kylään, dad leipoo pizzaa ja kakkua, lillutaan hot tubissa, pelataan pelejä ja muuta mukavaa. Jos elokuvissa sattuu olemaan joku hyvä leffa, mennään varmaan katsomaan sitä. (:

Huomenna on wacky tacky päivä, yritän muistaa ottaa kuvia asustani! Anteeksi tämä hieman sekava postaus, toivottavasti saatte jotain selkoa. Lisää viimeistään homecomingin jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti