sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Arizona ja New Mexico


Tultiin tuossa eilen illalla reissusta, ja onhan se ihan mukavaa olla taas kotona, vaikka olikin kivaa matkustaa.
Ensin lennettiin Baltimoresta Tucsoniin. Nukuttiin hotellissa muutama ensimmäinen yö. Otettiin aurinkoa, uitiin, ja vierailtiin tuttujen/sukulaisten luona. Oli tosi lämmintä ja kuivaa! Käytiin myös ratsastusvaelluksella erämaassa ja shoppailtiin kirppareilla. Täällä tulin taas vaihteeksi kipeäksi niin kuin viime reissullakin. Kolme päivää kuumetta, tukkoista nenää ja kurkkukipua... Sen jälkeen menetin ääneni pariksi päiväksi. Aspiriinilla selvittiin!





Tucsonista lähdettiin  Flagstaffiin, ja nukuttiin siellä yksi yö. Seuraavana päivänä jatkettiin sitten Grand Canyoniin, joka oli huikea! Ajeltiin kiertoajelubussilla näköalapaikasta toiseen, ei kuitenkaan patikoitu itse kanjoniin, mistä olin ihan tyytyväinen. Nukuttiin Grand Canyonilla yksi yö, ja seuraavana päivänä käytiin vielä parissa museossa yms. ennen kuin lähdettiin ajamaan Santa Fe:tä kohti. Matkaan meni jotain kahdeksan (?) tuntia, ja oltiin perillä myöhään illalla. Ensimmäiset neljä-viisi tuntia matkasta oli pelkkää erämaata ja köhiä intiaanikyliä, mikä oli toisaalta ihan mielenkiintoista.







Santa Fe:ssä kierreltiin pikkukaupoissa ja markkinoilla. Hauska pieni kaupunki! Illalla mentiin illallisella lähellä asuvien sukulaisten kanssa. Nukuttiin vielä yksi yö siellä ja seuraavana päivänä lennettiin kotiin shoppailureissun jälkeen.


Oikein mukava matka vaikka olinkin puolet ajasta kipeänä. Tein hyviä löytöjä kirppareilta ja näin vähän millaista elämä on länsirannikolla. Tiistaina pitäisi sitten jaksaa herätä kuudelta, vaikka sisäinen kello on vielä pari tuntia jäljessä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti