keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Hikoilua kuorokatselmuksessa ja ihan muutenkin

Tiedän, siitä on ikuisiis kun viimeksi kirjoitin! No, onpahan kerrankin jotain kerrottavaa.

Viime viikonloppuna kävin tukihenkilöni ja hänen miehensä kanssa Baltimoressa. Ensin mentiin lounaalle tunnettuun "Hon" kahvilaan (Gordon Ramsey vieraili siellä vähän aikaa sitten "Kauhukeittiö" ohjelmaa kuvaamassa, joten katsokaahan tarkasti jos se jakso näytettäisiin Suomessakin). Heidän ystävänsä ja tämän 13-vuotias lapsi tulivat sinne myös, ruoka oli hyvää ja muutenkin oikein mukavan oloinen ja kodikas paikka.


Lounaan jälkeen mentiin "American Visionary Art" museoon. Se oli tosi mielenkiintoinen paikka! Käveltiin siellä ympäriinsä ainakin pari tuntia, siellä oli ihan kaikkea valtavista hammastikkulaivoista rintaliivipalloihin. Kyllä, siellä oli 18 000:sta rintsikasta tehty pallo. Jollakin sattui olemaan myös häät siellä yhtäaikaa.


Lopuksi ajettiin pienen kukkulan päälle ihastelemaan kauniita maisemia ja ottamaan valokuvia. Oli kaikin puolin mukava reissu, tykkään kovasti tukihenkilöstäni ja myös hänen miehestään.

Käytiin tässä yhtenä viikonloppuna joogaamassa Morganin ja host-äidin kanssa. Oli oikein rentouttavaa, mutta toisaalta paljon raskaampaa kuin uskoisi. Sunnuntaina käytiin samalla porukalla keilaamassa. Voitin ensimmäisen pelin mutta hävisin seuraavan... Huonoa tuuria tietystikin, minun keilaustaidoissahan ei ole parantamisen varaa.

Eilen oli kauan odotettu kuorokatselmus. Oltiin harjoiteltu pitkäänja hartaasti... Ja ihan hyvin se loppujen lopuksi meni. Paljon olisi vielä parantamisen varaa ja tietysti harjoituksissa meni paljon paremmin kuin itse tilanteessa, mutta ei se nyt mikään katastrofi ollut ja saatiin erittäin hyvää palautetta. Lauletaan samoja kappaleita Virginia Beachin kilpailuissa ja kevät konsertissa, joten eiköhän ne siellä suju vielä paremmin! Laitan videot kappaleista, ne jotka tuntee saavat yrittää etsiä minut. Vinkiksi voin sanoa että minut on hyvin mahdollista löytää, en ole kenekään takana niin ettei minua näkyisi. Ja olen siis soprano eli poikien vasemmalla puolella katsomosta katsottuna. Itse esiintymisen jälkeen meillä oli myös nuottien luku ja rytminen osio (vai mikä ikinä onkaan) jossa saatiin siis lyhyt kappale, joka piti laulaa suoraan nuoteista (eri melodia jokaiselle äänilajille, mutta laulettiin siis yhtäaikaa), sekä rytmi joka piti sanoa ääneen (siis taa ti-ti tekniikalla). Tuo osio meni todella hyvin.






Tuolla kuorokatselmuksessa meni ihan koko ilta, ja siellä oli ihan sairaan kuuma! Täällä on muutenkin ihan ihmeellinen sää, koko viikoksi lupaa yli 20 astetta, huomiseksi 26. Otettiin juuri tuossa Morganin kanssa aurinkoa takapihalla samalla läksyjä tehden. Ja nyt on maalisuu, en kyllä ymmärrä. Mutta en myöskään valita.


Ostin myös prom-mekon viime viikonloppuna, voin toivottavasti käyttää sitä samaa vielä vanhojen tansseissa. Yritän löytää siitä kuvan tai ottaa itse. Se on pitkä, pinkki ja olkaimeton, en oikein osaa muuten kuvailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti